Jaarrekening Gaia

Proficiat met de positieve uitspraak in de zaak tegen Gaia. Ongelooflijk toch hoe Gaia ook nu de overwinning claimt. Dit doen ze louter om hun overgevoelige leden te laten horen wat die willen horen: “Gaia is onze grote dierenmessias die opkomt voor de dieren”.  Hier
draait het bij Gaia uiteindelijk allemaal om, een vorm van emotionele manipulatie, chantage, zich voordoen als de grote dierenredder opdat de volgelingen zouden blijven doneren en testamentschenkingen doen.

Door zich in de media steeds op te stellen als “underdog” krijgt Michel Vandenbossche nog meer sympathie van zijn achterban.

Uitzonderlijke gevallen van dierenleed en momentopnames worden uitvergroot, met knip- en plakwerk worden choquerende filmpjes gemonteerd, wat dramamuziek op de achtergrond om de beelden nog aangrijpender te doen lijken, allemaal met maar 1 bedoeling: een perceptie creëren dat de getoonde beelden algemene schering en inslag zijn in de betreffende sector en de kijker trachter te choqueren zodat die blijft doneren!!

Gaia staat vijandig tov iedere vorm van commercialisatie van dieren , terwijl ze zelf jaarlijks miljoenen euro’s verdient aan haar business-model: Volgens hun jaarrekening van boekjaar 2018 incasseerde Gaia op deze manier vorig jaar 4.720.199 € !!! De Amerikaanse voorbeeldorganisatie “Peta” rijfde in 2018 het hallucinante bedrag van 56.171.611 $ binnen
http://features.peta.org/annual-review-2018/year.aspx

Dierenrechtenorganisaties staan extreem vijandig tov commercialisatie van dieren, maar met hun propaganda verdienen zij veel meer aan dieren dan om het even welke dierenfokker!!


Lees ook:


Kredietrapport van Gaia:

Bekijk het kredietrapport hier


De jaarrekening van Gaia:

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Amaai, mijn ogen vallen open. Heel interressante info, hopelijk wordt dit massaal gedeeld. Mijn zus heeft intussen haar maandelijkse stortingen onmiddelijk stopgezet! Ik heb nooit een goed gevoel gehad bij de campagnes van Gaia: ze gaan doelbewust op zoek naar exceptionele wreedheden in een bepaalde dierlijke sector die ze in de media uitvergroten, zo proberen ze die sector op een laffe manier in een totaal verkeerd daglicht te stellen en zo de kijker te misleiden. Ze trachten gevoelige dierenvrienden te choqueren om hem/haar ertoe aan te zetten om te doneren. Michel VDB is inderdaad een gewiekste ondernemer, wat een kapitalen op die balans! Een vzw is trouwens de ideale structuur om fiscale en financiele constructies op te zetten, hopelijk wordt deze stal eens uitgemest! Top dat jullie dit openbaar maken!

  2. Vandenbosch staat bekend als slavendrijver en zakkenvuller. Zijn partner, die hij tot directiesecretaresse benoemd heeft, ook. Hij schijnt ook last te hebben van woedeuitbarstingen. Kortom, een typisch onverdraagzaam links type dat anderen de les wil spellen. Maar kijk vooral niet naar zijn daden. We mogen daarom die kast van een villa in Keerbergen niet zien, want die is onzichtbaar gemaakt op Google Street View. Het is een stulpje midden in de bossen, op een van de duurste locaties van het land. Ik schat het op een slordige 2 miljoen Euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *