Honden moesten sterven

In 2015 verkochten wij twee Engelse Bulldog pups. Deze pups overleden 2 maanden na aankoop door ziekte volgens de koper. Er werd meteen alle media bijgehaald en Gaia Michel Vandenbosch eiste onze sluiting in de kranten en op ATV. Deze dierenleedprofiteur haalde toen alle nieuwsbladen samen met de ganse familie van de eigenaar.

2 jaar later in de rechtbank komen wij per toeval te weten dat de dieren door de eigenaar vermoord werden. Tijdens de rechtzaak zelf is dit uitgekomen per toeval. Michel Vandenbosch vluchtte de rechtzaal uit bij het zien van de bewijslast.

Het leek hier duidelijk te gaan om opgezet spel om mijn zaak ten gronde te richten.


Verslag van de behandelend dierenarts:

Hondenmoordenaars worden beschermd door Gaia:


Lees ook:

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hallo wij zijn lid van gaia ik zocht een hondje kwam ƭemand bij ons van Roemeniƫ ( zijn die wel in orde die hondjes hij was niet verzorgt)en nadien begon die mij te verwijten nadat ik fotos had doorgestuurdmet onze nieuwe aanwinst naar haar met goede bedoelingen en dat het nie lang zal leven en opgefokt is en dat ik mijn( muil ) moest houden zijn dat dan goede mensen om hondjes te verkopen mms nie in orde kan u daar iets aan doen ik vind het erg spijtig ik zie ons FLEURTJEgraag 4 weken schattig zal eens foto doorsturen ik hoop op goed nieuws je kan mij bereiken op 0471 063 596 grt Linda gust Zuidstraat 2 Oostende een zeer goede dierenvriend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *